top of page

Moikka, tervetuloa nettisivuilleni.

 

Olen Hanna Siefen, psykologi, tietokirjailija, kouluttaja ja podcastaaja.

 

Rakastan museoita, saunan lämpöä ja sammaleen tuoksua. Työssäni parasta on kuulla ihmisten tarinoita siitä, mitä he ovat uran varrella oppineet ja mikä askarruttaa mieltä juuri nyt. Bisneskielellä tämä tarkoittaa osaamisen tunnistamisen ja osaamisen kehittämisen teemoja.

uteliaisuuden taito mock up nettisivuille(1).png

Kirjoitin esikoiskirjani Uteliaisuuden taito (Tuuma-kustannus, 2021), jotta mahdollisimman moni voisi löytää arkeensa oppimisen iloa.

 

Oppiminen lisää tutkitusti sekä hyvinvointia että työssä kehittymistä. Oppiminen ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, vaan ihmisen toimintaa ohjaa usein tarve olla tehokas ja varovainen.  Kirja pureutuukin niihin psykologisiin esteisiin, jotka haastavat uteliaisuutta. Miksi uuden oppiminen voi olla pelottavaa? Miksi laiska mieli ohjaa meidät kulkemaan tuttua kaviouraa? Miksi emme pyydä palautetta?

Toivon, että kirja tuo sinulle lempeää ymmärrystä omasta toiminnastasi, mutta myös kannustaa löytämään oppimisen osaksi arkea.

puhekupla(1).png

Mistä uteliaisuuden taidossa on kyse?

OPPIMISEN VALMENNUSPALVELUT YRITYKSILLE

Olen erikoistunut oppimisen psykologiaan ja valmentanut tuhansia ihmisiä kehittämään oppimisen ja uteliaisuuden taitoja sekä tunnistamaan omaa osaamista. Pidän puheenvuoroja ja fasilitoituja valmennuksia, jotka tarjoavat mielenkiintoista uutta tietoa oppimisen psykologiasta ja ovat aina sidoksissa konkreettisiin arjen tilanteisiin.

Suosittuja teemoja:

Uteliaisuuden taito - kun oppimien on tietämistä tärkeämpää

Mitä oikein osaan? Kuinka tunnistaa oma osaaminen.

Esimies osaamisen kehittämisen tukena

"Kiinnostava esitys ja tärkeä nimenomaan siksi, että harvemmin näitä osaamisen teemoja tulee psykologian tarjoamista näkökulmista tarkasteltua."
"Hanna on erittäin ammattimainen ja energinen puhuja."
"Tämä sai ajattelemaan oman osaamisen sanoittamista. Auttoi oivaltamaan ja antoi työkaluja, joiden kanssa jatkaa eteenpäin."
bottom of page